pizza

Pizza’s eten met kinderen?

Ben jij een enorme fan van pizza, maar ben je bang dat jij van jouw kinderen gaat horen, dat ze dit niet lusten? Dan hoef jij je geen druk te maken. Een pizza is een gemakkelijk recept ook voor kinderen. Stem de pizza af op de wensen van jouw kind. Je kan zelf bepalen wat je erop doet en wat jouw kind lust. Het kan ook gewoon heel simpel met alleen kaas als topping. Dit kan nooit fout gaan. Stel de pizza af op de smaken die je kind lekker vind en jouw kind zal niet meer zeuren als jij pizza wilt eten. Lees dit artikel verder voor nog meer tips, zodat jij en je kind allebei genieten van het gerecht. Woodstone Hoofddorp levert ook de heerlijkste pizza’s. Zij beleggen de pizza precies hoe jij dat wilt!

Versier de pizza

Je kan het nog leuker maken om samen de pizza te beleggen met je kind. Je maakt de pizza dan dus zelf. Zo heb je en avondeten en iets leuks gedaan met je kind. Kinderen vinden het helemaal leuk om vormen en gezichten in dingen te zien. Je kan dus ook met toppings vormen maken. Wees samen creatief. Je kan gemakkelijk met paprika een rondje of een gezicht maken. gebruik dus vooral ook ingrediënten als topping, die jouw kind lekker vindt. Het hoeft allemaal niet te moeilijk zijn, want vindt jouw kind het nog spannend om nieuwe dingen te proeven, dan kan je ook altijd nog creatief zijn met alleen kaas. Een pizza margarita is ook heerlijk. Is jouw kind nou wel een fan van pizza en wilt die dit gerecht graag bij zijn feestje eten? Houd er dan rekening mee of kinderen bepaalde allergieën hebben. Een pizza is ideaal voor een kinderfeestje, want ze kunnen zelf de pizza samenstellen. Een bloemkoolbodem is ook lekker en is tevens volledig glutenvrij. 

Deel je pizza

Vindt jouw kind het nog spannend, dan is het slim om zelf eerst altijd de eerste hap te nemen. Zo laat je zien dat er niks aan de hand is en het heerlijk is. Lust jouw kind al meer dingen, dan alleen kaas en tomaat? Bestel dan verschillende pizza’s en wissel een stukje uit. net zoals bij de Mcdonalds, doen sommige bedrijven ook een leuke suprise erbij. Dit vinden kinderen natuurlijk helemaal geweldig. Een kleine kans dat jouw kind de pizza niet proeft.