Kadastrale info over Sittard Centrum en Borculo Centrum

Kadastrale info over Sittard Centrum en Borculo Centrum

Het kan zijn dat je op zomaar een dag net iets meer wilt weten over Sittard Centrum en Borculo Centrum. In dat geval zou je prima een beroep kunnen doen op Kadastralekaart.com. Daar vind je namelijk altijd de meest actuele gegevens van het Kadaster. Overigens is het zo dat de website niet van het Kadaster is, maar die gegevens die je er vindt worden wel altijd aangeleverd door het Kadaster. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je over de beste en meest actuele informatie beschikt. 

Meer dan alleen informatie over Sittard en Borculo 

Op de website kun je veel meer vinden dan alleen informatie over Sittard Centrum en Borculo Centrum. De meeste van de geboden informatie op de website kun je zo downloaden en bekijken. Voor andere informatie betaal je een kleine bijdrage. Wil je vaker gebruikmaken van de gegevens op de website, dan is het verstandig om een abonnement af te sluiten. Per saldo ben je dan namelijk voordeliger uit. 

 

Download gemakkelijk informatie van de website 

Je kunt heel erg veel verschillende informatie downloaden van de website. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld het downloaden van een kadastrale kaart met maatvoering en kun je altijd zien hoe de perceelsgrenzen precies lopen Ook kun je gemakkelijk een woningtransactie rapport opvragen en kun je inzicht krijgen over de geldende bestemmingsplannen en verleende vergunningen.  

Je kunt ook meteen een luchtfoto downloaden 

Download je een kadastrale kaart, dan kun je er ook meteen een duidelijke luchtfoto bij downloaden. Ook kun je eigendomsinformatie over een perceel of object opvragen en is er zelfs hypotheekinformatie via de website beschikbaar. Ook kun je via Kadastralekaart.com inzicht krijgen over de gemeentelijke woonlasten. Je kunt via de website zeer gemakkelijk zoeken met behulp van een PDOK-geocoder. Ook kun je zoeken op adressen, postcodes en plaatsnamen. Het is altijd leuk om Kadastralekaart.com eens te bezoeken. Je kunt van bovenaf inzoomen op de kaart van ons land en zo jouw eigen gemeente en woonplaats ontdekken. Van bovenaf kun je ook zien hoe jouw perceelsgrenzen precies lopen. Altijd de moeite waard om deze waardevolle website dus eens te bezoeken.